Velvære og fitness for kroppen

KropsLab tilbyder skånsomme behandlinger med moderne teknologi der hjælper din krop med at få mere energi og velvære.

CardioGym

Kalorieforbrænding på en ny måde
CardioGym

CardioGym kan godt ligne noget fra TV-shoppen men dette produkt er udviklet af en engelsk læge og virkningen er videnskabelig dokumenteret. CardioGym virker på den måde at den rammer den frekvens på 7-8Hz som kroppen har når vi ryster af kulde. Dette gør at musklerne begynder at arbejde, musklerne har brug for mere oxygen og energi. Det påvirker at hele kroppen (hjertet) skal arbejde for at opnå dette så du vil opleve at du blive forpustet og din puls vil stige når du bruger CardioGym.

Du bestemmer selv hvor intens behandlingen skal være og det frarådes at bruge denne type behandling hvis du har hjerteproblemer.

  • Intens træning uden belastning af led (kan også bruges hvis du har skader).
  • Forbrænde fra 500 kalorier pr. time.
  • Kan få boostet din puls til cardio zonen (dvs. træne din VO2max).

NB. Tilbydes fra maj 2018 som de første i Danmark.

Bestilling

Bestil din behandling online

Den behandling som de fleste har størst glæde af er den infrarøde sauna behandling. Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge så brug kontakt formularen længere nede på siden så hjælper Kropslab dig med at vælge den rigtige behandling.

Adressen er Hyltebjerg Allé 43, 2720 Vanløse (København).

Der betales enten før eller efter behandlingen via MobilePay (43777) eller kontant.

Kontakt

Skriv dit spørgsmål eller bestilling.

51 94 24 12

Ring mellem 8:00-18:00

SMS 51 94 24 12

KropsLab

tilbyder skånsomme behandlinger der giver energi og velvære. KropsLabs behandlinger kan øge udskillelsen af affaldsstoffer/giftstoffer i kroppen, styrke immunforsvaret, reducere muskelsmerter, spændinger, betændelsestilstande, ledsmerter, øge blodcirkulationen og stofskiftet, mindske stress og give energi, sænker blodtrykket, øge produktionen af hvide blodceller, forbedrer organfunktioner, restituere kroppen efter skader eller hård sport, øge sportsudøveres præstation, fremmer genopbygning af beskadiget væv, vægttab. KropsLab kan hjælpe dig med at holde formen selvom du er skadet. KropsLabs fokus er på at give dig en professionel behandling hvor du føler dig afslappet men med energi. KropsLabs hjælper dig med at holde din krop frisk.