Velvære og fitness for kroppen

KropsLab tilbyder skånsomme behandlinger med moderne teknologi der hjælper din krop med at få mere energi og velvære.

Kompressionsbehandling

Aktiver kroppens naturlige udrensning af affaldsstoffer
Kompressionsbehandling (45 minutter)

Kropslab tilbyder kompressionsbehandling som f.eks. har en effektiv virking på ømme/tunge ben.

Kompressionsbehandling (luftkompression/vacumterapi) er udviklet til behandling af bl.a. lymfødemer, apopleksi og hemiparese på hospitalerne.

Lymfesystemet, som en kompressionsbehandling påvirker, består af tynde årer (lymfekar) og lymfeknuder, der transporterer overskydende væske (lymfe) fra væv og organer tilbage til blodet. Vores lymfevæske transporteres rundt i kroppen ved hjælp af vores åndedræt, samt musklernes bevægelse. Kompressionsbehandling øger blodgennemstrømningen i muskulaturen og dette betyder at lymfevæsken bedre kan bevæge sig frit. Se evt. den video som Hvidovre Hospital har lavet om lymfesystemet.

Vi ved i dag at det er vigtigt at lymfevæsken har frit flow og bliver renset i lymfeknuderne. Lymfeknuderne fjerner affaldsstoffer fra cellerne samt bakterier og virus. Lymfevæsken optager desuden fedt og protein fra tyndtarmen, når vi har spist. Når lymfen er renset i lymfeknuderne, har den tilbageløb i de to store vener ved halsen. Så de to ting kombineret – øget blodgennemstrømning og lymfedrænage.

Derudover har systemet en lindrende eller gavnlig effekt på bl.a.:

  • Dårlig blodcirkulation
  • Uro i benene (restless legs)
  • Nerveforstyrrelser (efter parese, diskusprolaps m.fl.)
  • Åreknuder
  • Cellulitis
  • Smertelindring
  • Ødemer (hævelser)
  • Ømme/tunge ben

Udover behandling af benene er det også muligt at få behandlet lænden og armen (der behandles kun én arm ad gangen).

Bestilling

Bestil din behandling online

Den behandling som de fleste har størst glæde af er den infrarøde sauna behandling. Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge så brug kontakt formularen længere nede på siden så hjælper Kropslab dig med at vælge den rigtige behandling.

Adressen er Hyltebjerg Allé 43, 2720 Vanløse (København).

Der betales enten før eller efter behandlingen via MobilePay (43777) eller kontant.

Kontakt

Skriv dit spørgsmål eller bestilling.

51 94 24 12

Ring mellem 8:00-18:00

SMS 51 94 24 12

KropsLab

tilbyder skånsomme behandlinger der giver energi og velvære. KropsLabs behandlinger kan øge udskillelsen af affaldsstoffer/giftstoffer i kroppen, styrke immunforsvaret, reducere muskelsmerter, spændinger, betændelsestilstande, ledsmerter, øge blodcirkulationen og stofskiftet, mindske stress og give energi, sænker blodtrykket, øge produktionen af hvide blodceller, forbedrer organfunktioner, restituere kroppen efter skader eller hård sport, øge sportsudøveres præstation, fremmer genopbygning af beskadiget væv, vægttab. KropsLab kan hjælpe dig med at holde formen selvom du er skadet. KropsLabs fokus er på at give dig en professionel behandling hvor du føler dig afslappet men med energi. KropsLabs hjælper dig med at holde din krop frisk.