Velvære og fitness for kroppen

KropsLab tilbyder skånsomme behandlinger med moderne teknologi der hjælper din krop med at få mere energi og velvære.

KropsLab?

KropsLabs mål er at tilbyde skånsomme behandlinger for højere velvære og fitness med den nyeste teknologi. KropsLabs udspringer af løbementor.com som tilbyder løbetræning. Behandlingsdelen hos løbementor.com er flyttet til KropsLab på grund af at behandlingerne vil være til glæde for alle ikke kun løbere.

Tøv ikke med at skrive hvis du har spørgsmål.

Med venlig hilsen
Jørgen

Uddannelsesbaggrund

  • Certificeret i “Anatomy of Pain Trigger Points”.
  • Certificeret i “Anatomy of Sports Injuries”.
  • Certificeret i “Anatomy of Stretching”.
Løbecoach/løbecoach Jørgen Larsen
Jørgen Larsen

Bestilling

Bestil din behandling online

Den behandling som de fleste har størst glæde af er den infrarøde sauna behandling. Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge så brug kontakt formularen længere nede på siden så hjælper Kropslab dig med at vælge den rigtige behandling.

Adressen er Hyltebjerg Allé 43, 2720 Vanløse (København).

Der betales enten før eller efter behandlingen via MobilePay (43777) eller kontant.

Kontakt

Skriv dit spørgsmål eller bestilling.

51 94 24 12

Ring mellem 8:00-18:00

SMS 51 94 24 12

KropsLab

tilbyder skånsomme behandlinger der giver energi og velvære. KropsLabs behandlinger kan øge udskillelsen af affaldsstoffer/giftstoffer i kroppen, styrke immunforsvaret, reducere muskelsmerter, spændinger, betændelsestilstande, ledsmerter, øge blodcirkulationen og stofskiftet, mindske stress og give energi, sænker blodtrykket, øge produktionen af hvide blodceller, forbedrer organfunktioner, restituere kroppen efter skader eller hård sport, øge sportsudøveres præstation, fremmer genopbygning af beskadiget væv, vægttab. KropsLab kan hjælpe dig med at holde formen selvom du er skadet. KropsLabs fokus er på at give dig en professionel behandling hvor du føler dig afslappet men med energi. KropsLabs hjælper dig med at holde din krop frisk.